Napi Fitt Konyha

Napi Fitt Konyha

Frissítő Gyömbéres Körte Smoothie - video recept

2016. február 21. - Napi Fitt Konyha

1dl smoothie: 45kcal, 0,6g fehérje; 10g szénhidrát; 0,4g zsír  ✔

5 perc  

Hozzávalók:

2db körte

1db alma

1cm gyömbér

3ek natúr joghurt

3dl limelé

Elkészítés:

  • Öntsd a turmixgépbe a limelevet, borítsd rá a tisztított almát, körtét, gyömbért, és kanalazz rá joghurtot. 
  • Mixeld össze őket, kiöntés előtt még ellenőrizd a sűrűséget, ki így, ki úgy szereti. Ha túl sűrűnek érzed, hígítsd limelével.
  • Persze nem dől össze a világ, ha limelé helyett mással bolondítasz. Sőt, diétához a víz+citrom/lime kicsavart leve kombó előnyösebb, mert a bolti üdítő azért jócskán dob a kalórián.

Milyen az íze: 

Őrületesen friss! Kicsit csíp, kicsit savanyú, kicsit édes, veszettül gyümölcsös és a joghurttól tartalmas. Nagyon jó lett, na! :)

Miért is jó ez nekünk?

Nézzük meg csak a gyömbért? Nyugtatja a gyomrot, élénkíti a vérkeringést, fokozza a koncentráló-képességet, csökkenti a vérnyomást, a koleszterint és gyulladáscsökkentő. Az almával, körtével mixelve az immunrendszer őre, igazi vitaminbomba, 5perc alatt!

✔ És most a csúnya anyagiak; ha 2körte 140Ft, 1alma 50Ft, 1cm gyömbér (?- :) 20Ft, 3dl limelé 80ft, 3ek joghurt 10Ft ⇒ 6dl smoothie 300Ft, 1 pohár pedig 150. Nem is rossz!

Még több receptért iratkozz fel a Youtube csatornára! 

https://www.youtube.com/channel/UCSt8fcCwjY3w-Du9L-IIcSA

A bejegyzés trackback címe:

https://napifittkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr468407798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása